ápr
blog, news
Sok szeretettel, és még annál is több lelkesedéssel a reklám-, tévéműsor- és film vágás mellett immáron
a portfóliómba veszem az alternatív esküvői videók vágást is.

2021-től én is a boldog házasok csapatát erősítem. Ám nem voltam olyan boldog az esküvőnk szervezés során. Sokat bosszankodtunk a párommal, hogy miért ilyen drága mulatság az, hogy megünnepeljük szerelmünket szeretteinket körében.

Szeretném az ifjú párak válláról levenni azt a többszázezer forintos terhet, ami egy profi videós stáb kifizetését illeti.

Erre találtam ki az alternatív esküvői videót, amik mobiltelefonos felvételekből vannak vágva.

Ha volt profi fotós, akkor az ő képeivel animálva készül el a videó. A mobilfelvételek ugyan lehet, hogy esetlegesebbek lesznek, mintha egy profi videós csapat rögzítette volna, de a mozgóképnél ez másodlagos. A szép képekért ott van a fotós.

Az időtállóság lényege a mozgókép esetében a történetmesélés.

Ha filmet vágok akkor is a színészi játék az elsődleges, nem pedig, hogy a felvétel operatőrileg tökéletes lett-e. Én minden vágásomban történetet mesélek, legyen az reklám, tévé sorozat vagy esküvői videó. Sokkal bensőségesebb hangulat teremthető meg, ha egy jelenet szövege tartalommal jelenik meg, mintha csak szépen felvett snitteket néznek egy romantikus zenére vágva (mindezt többszázezer forintért).

A vágás technikáját is én fejlesztettem ki.

Ötvöztem a tévés reality stílust a manapság oly divatos közösségi médiában használatos trükkökkel.  Ilyen lehetőségek nincsenek még az esküvős piacon.

Egy esküvő hatalmas anyagi befektetés, a videó ne legyen az!

Nyitási akció keretében minden szolgáltatás 50% kedvezménnyel rendelhető meg!

Wedding Unicorn szolgáltatásai:

Alternatív esküvői videók.

Alternatív polgári esküvői videó. Alternatív nyitótánc videó. Mobiltelefonos felvételekből vágva. Fotós képeivel animálva.

Alternatív egzotikus esküvői videó.

Itt a külföldön tartott, kis létszámú szertartásokra gondolok. Ezen a formátumon pár napja kezdtem el dolgozni, jelenleg még fejlesztés alatt áll. Hála és köszönet a piaci rés öltetéért egy kedves ismerősömnek, Krisztának.

Meghívó videó

Ha unod a papírformát. Ilyet is csak nálam találsz!
 

Fotómontázs videó

Szerelmetek története fotókon, stílusosan animálva. Polgári szertartásra tökéletes. De ha már túl vagytok az esküvőn és még telefonos felvétel sem készült, akkor is készülhet még esküvői videótok. Fotómontázs formájában, ahol stílusosan animálom meg az esküvőtök legkedvesebb fotóit.
A továbbiakban ezen a professzionális filmes oldalamon több esküvős tartalmat nem osztok meg, erre fejlesztettük férjemmel a Wedding Unicorn weboldalát!

www.weddingunicorn.com

Related Posts

Archívum

Powered by Pálfalvi és Társa Kft. Szeretsz utazni? Egy vágó útinaplója