márc
news

Több hírt is hoztam így hétfő estére.

Arra a döntésre jutottam, hogy előfizetek egy stock oldalra,

ahonnan korlátlanul letöltve használhatok zenéket, fotókat, videókat, templateket – így ezek megvásárlásával a partnereimnek a továbbiakban nincs további kötelezettsége, külön árat ezekért nem számolok fel.

2022. március 14.-étől előreláthatólag április 23.-áig a stúdió személyesen nem lesz látogatható

felújítási munkálatok miatt. Ez idő alatt is dolgozom a megszokott ütemben, csak ügyfelek fogadására nem lesz lehetőség.

2019 óta, mióta megnyílt a 6. kerületben a vágó stúdióm nem emeltem árat, viszont az elmúlt két év inflációja és chiphiánya miatt én is kénytelen vagyok idén emelni a szolgáltatásaim árán. A meglévő partnereim tudják, hogy én csak jogtiszta szoftvereken dolgozom – ezek licenszét euróban és dollárban fizetem havi és éves szinten, amik a forint romlása miatt igencsak megdrágultak. Én annak a híve vagyok, hogy folyamatosan újítom a gépparkom, hogy minél gyorsabban tudjam elvégezni a munkát, ne legyen gond a nyersanyagok tárolásával, és ezen alkatrészek ára az elmúlt két év során a folyamatosan erősödő chiphiány következtében közel a duplájára nőttek. Tehát ezek fényében,

hogy a vállalkozásom a továbbiakban is stabilan tudjon működni, kénytelen vagyok 15%-os árat emelni.

Related Posts

Archívum

Powered by Pálfalvi és Társa Kft. Szeretsz utazni? Egy vágó útinaplója