Stíluspárbaj

TV_stilusparbaj

2017, magyar valóságshow, PORT.hu, IMDb

2017 Március 13-án debütált a VIASAT3 műsorán a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal. A stylist megújult stílustanácsadó műsorában a hazai divatszakma legjobbjai valamint népszerű színészek, énekesek is feltűnnek. A műsorban minden héten öt divatmániás játékos próbálja bebizonyítani, hogy az ő stílusa a legtrendibb: divatblogger, divatimádó jogász, rocker énekesnő, óvónéni és operettszínésznő is megküzd majd a főnyereményért. PopKult

Blog
A Stíluspárbaj Lakatos Márkkal című műsor volt az első reality az életemben, mint vágói munka. Egy csodálatos főszerkesztő szárnyai alatt tanulhattam bele a reality vágásának fortélyaiba, amiért nagyon hálás vagyok. Az utómunka mellett helyszínen is kellett vágnom. Ez izgalmas ugyanakkor jóval stresszebb volt, mint amihez szokva vagyok. 45-50 perc alatt kellett kb másfél órányi anyagot összecsapóznom és meg is vágnom, hogy tizenöt perc legyen belőle. Az igazán nehéz része akkor jött, mikor mind emellé leadási határidő is volt és egyszerre voltam helyszíni vágó és utómunka vágó is kinnt a stúdióban. De megoldottunk mindent és az összes epizód adásba került. Pedig volt egy pont, mikor felmondott a másik vágó, hogy ő ezt így nem bírja tovább. Heti váltásban vágtuk volna a sorozatot. Nos ezek után nem kerítettek másik vágót, a hátara levő 30 részt egyedül vágtam meg.
Azóta kijött az újabb évad, de azt nem én vágtam.

stilusparbaj_behind_scenes1   stilusparbaj_behind_scenes2

Sajtó
“Lesz itt divatblogger, divatimádó jogász, rocker énekesnő, óvó néni és operett színésznő is, és sok-sok irtó izgalmas shopping feladat.” A teljes cikk a Joy oldalán.

“Elvileg a szereplők úgy jelentkeznek a műsorba, hogy azt gondolják magukról, remekül tudnak öltözködni, de ez itt elég nagy kamunak tűnt.” A teljes cikk a Dívány oldalán.

“Ha veled találkoznék, lehet, az lenne az első gondolatom, hogy nem csak a vacsoráért kell majd fizetnem, hanem valami másért is” – mondta ugyanis Árpa a Viasat show-jában, mire a szőke lánynak elkerekedett a szeme, és végül a kamera előtt így kommentálta az esetet. A teljes cikk a 24HU-n.

(1. évad)
Főszerkesztő: Jancsik Zita
Szerkesztő: Pácz Viktória, Keindl Dávid
Rendező: Ungvári Dávid, Szeiler Péter
Vezető operatőr: Rácz Dániel
Vágó: Pálfalvi Réka, Tréznik László, Várfoki Zoltán

Az egész sorozat visszanézhető a Viasat3 oldalán: a Viasat Playen.