febr
blog, film, news, reklám, sorozat

Visszatérve a mexikói utazásomból, betegen fetrengve az ágyban, mi sem tűnt jobb ötletnek, hogy ezen weboldal szerkesztése mellett elkezdjek egy showreel vágásán gondolkozni. Korábban már készítettem ilyen videókat reklámügynökségek és utómunka stúdiók részére, csak a sajátom váratta még magát.
Amint munkaképes állapotba kerültem, nekivágtam a showreelnek. Már az utazás előtt tervben volt ennek az elkészítése, össze is gyűjtöttem a munkáimat (amit tudtam) és persze a zenéket, amire elképzeltem. A Trónok Harca című sorozatban nagyon megtetszett két zene, illetve a megoldás is ahogy összevágták ezeket a jeleneteket.
De hogy sűrítsem az elmúlt hét évem munkáit egy nézhető hosszúságú videóba? A cél a négy perc alatti hossz volt, és ezt el is értem. Voltak fekete fehér filmek is amiket vágtam, így arra gondoltam, hogy azokkal kezdem, és nem töröm meg a színes képeket. A legelső vágatból sikeresen kihagytam a saját diplomafilmem, de szorítottam neki helyet – ezért is került csak végére. Pár filmet így is ki kellett hagynom, amit nagyon sajnálok, mert szeretem őket, de ezek nincsenek is meg nálam.

Megjelenési sorrendben a filmek: Anyám hitte, Droszt, el, Kilégzés, MAG, Felfedezés, BUDA, Tetemre hívás, Tabukról tabuk nélkül, Kicsi ország kicsi Kína, Stíluspárbaj Lakatos Márkkal, Feleségek Luxuskivitelben, Waberer’s reklám, Nespresso reklám, Magnet Bank reklám, KLM reklám, Szabadonczok, BP Underground Hardcore/Punk, Vénusz vezess!, Magyarok a Holdon.

Felhasznált zenék: ThennsLight of the Seven.

Az elkészült showreel-t a Vimeo oldalára töltöttem fel.

Related Posts

Archívum

Powered by Pálfalvi és Társa Kft. Szeretsz utazni? Egy vágó útinaplója