Tévé

Stíluspárbaj - Lakatos Márkkal - 1. Évad

2017, magyar valóságshow, PORT.huIMDb

Történet

2017 Március 13-án debütált a VIASAT3 műsorán a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal. A stylist megújult stílustanácsadó műsorában a hazai divatszakma legjobbjai valamint népszerű színészek, énekesek is feltűnnek. A műsorban minden héten öt divatmániás játékos próbálja bebizonyítani, hogy az ő stílusa a legtrendibb: divatblogger, divatimádó jogász, rocker énekesnő, óvónéni és operettszínésznő is megküzd majd a főnyereményért. PopKult

Sajtó

“Lesz itt divatblogger, divatimádó jogász, rocker énekesnő, óvó néni és operett színésznő is, és sok-sok irtó izgalmas shopping feladat.” A teljes cikk a Joy oldalán.

“Elvileg a szereplők úgy jelentkeznek a műsorba, hogy azt gondolják magukról, remekül tudnak öltözködni, de ez itt elég nagy kamunak tűnt.” A teljes cikk a Dívány oldalán.

“Ha veled találkoznék, lehet, az lenne az első gondolatom, hogy nem csak a vacsoráért kell majd fizetnem, hanem valami másért is” – mondta ugyanis Árpa a Viasat show-jában, mire a szőke lánynak elkerekedett a szeme, és végül a kamera előtt így kommentálta az esetet. A teljes cikk a 24HU-n.

Egy vágó blogja

A Stíluspárbaj Lakatos Márkkal című műsor volt az első reality az életemben, mint vágói munka. Egy csodálatos főszerkesztő – Jancsik Zita – szárnyai alatt tanulhattam bele a reality vágásának fortélyaiba, amiért nagyon hálás vagyok.

Az utómunka mellett helyszínen is kellett vágnom. Ez izgalmas ugyanakkor jóval stresszebb volt, mint amihez szokva vagyok. 45-50 perc alatt kellett kb másfél órányi anyagot összecsapóznom és meg is vágnom, hogy tizenöt perc legyen belőle.

Az igazán nehéz része akkor jött, mikor mind emellé leadási határidő is volt és egyszerre voltam helyszíni vágó és utómunka vágó is kinnt a stúdióban. De megoldottunk mindent és az összes epizód adásba került. Pedig volt egy pont, mikor felmondott a másik vágó, hogy ő ezt így nem bírja tovább. Heti váltásban vágtuk volna a sorozatot.

Nos ezek után nem kerítettek másik vágót, a hátara levő 30 részt egyedül vágtam meg.

Azóta kijött az újabb évad, de azt nem én vágtam.

Stáblista

1. Évad

Házigazda

Rendező

Producer

Szerkesztő

Gyártásvezető

Vezető operatőr

Operatőr

Vágó

Hangmérnök

behind the scenes

Powered by Pálfalvi és Társa Kft. Szeretsz utazni? Egy vágó útinaplója