Film

Aznap

2011, kisjátékfilm, 18 perc, IMDb

Történet

Dávid épphogy csak megkéri szerelme, Laura kezét, mikor hazafelé autóbalesetet szenvednek…

Sajtó

“November 9-én, szerdán 21 órai kezdettel a Cinema City Arénában kerül sor a Werk Film Akadémia első- és másodéves film szakos hallgatói vizsgafilmjeinek vetítésére.”  est.hu

Egy vágó blogja

A két éves Werk Akadémia végzős hallgatójaként két vizsgafilmet is vághattam, amiből az egyik az Aznap, a másik a Felfedezés volt.

Egy igazán profi csapattal dolgozhattam együtt, a rendező Strommer Marianna nagy odafigyeléssel, női gyengédséggel kezelte a drámai filmet. A képi világgal Hartung Dávid olyan színvonalat adott a filmnek, mintha nem is vizsgafilm lenne.

Tíz év távlatából nem emlékszem pontosan mindenre,  de arra igen, hogy elég sok ideig vágtuk. Viszont a veszekedés jelenetet, egy telefonhívásnyi idő alatt vágtam össze. A rendező, Marianna, mellettem telefonált, mikor arra lett figyelmes, hogy én már csak rá várok, hogy tegye le és nézzük meg a jelenetet egyben. Meglepődött, hogy ilyen érzékkel, a snitteket tűnpontosan egymás után vágva dolgozom.

A hosszú közös munkának meg lett az eredménye, hisz a premier vetítésen a moziterem elnémult és letaglózva nézték a kisjátékfilmet. Ráadásul még olyan nagy nevek is részt vettek a Werk Akadmia vizsgafilm vetítésén az Aréna Mozitermében, mint Andy Vajna.

Stáblista

Rendező

Forgatókönyvíró

producer

operatőr

Hangmérnök

Gyártásvezető

Vágó

Hangkeverés

Zeneszerző

VFX, Grafika

szereplők

Nézd meg most!

Powered by Pálfalvi és Társa Kft. Szeretsz utazni? Egy vágó útinaplója