Web

20 perc őszintén

2022, 6 részes web sorozat, 25 perc, SzeretlekMagyarország.hu

Történet

A sztárok pályájukkal, személyiségükkel, életmódjukkal, szokásaikkal, bizonyos dolgokról alkotott véleményükkel kapcsolatos kérdéseket kapnak! Ha te is kíváncsi vagy arra, hogy mit válaszolt Mucsi Zoltán mikor megkérdeztük tőle, hogy “Tűzbe tenné-e a kezét Scherer Péterért?” vagy, hogy hogyan reagált Gáspár Laci mikor megkérdeztük tőle, hogy “Gyermekkorában volt-e olyan alkalom, amikor nem jutottak élelemhez?” akkor nézd meg az epizódokat a Szeretlek Magyarország youtube csatornáján!

Sajtó

“Második évaddal folytatódik a 20 perc őszintén

hazugságvizsgálós videósorozatunk
A hat részes első évad mára már több, mint 1 milliós nézettségnél jár és olyan sztárokat kötöttünk poligráfra benne, mint Scherer Péter, Szabó Győző, Lovas Rozi, Osvárt Andrea, Tóth Andi és Dér Heni.
Mivel azt tapasztaltuk, hogy a formátum nagyon népszerű, így idén új szereplőkkel folytatjuk! Második évadunk április 12-én indul és olyan sztárokat láthatsz poligráfra kötve, mint Kulcsár Edina, Rubint Réka, Oroszlán Szonja, Mucsi Zoltán, Szabó Simon és Gáspár Laci!” Szeretlek Magyarország

Egy vágó blogja

Úgy alakult még 2021-ben nem tudtam elvállalni a 20 perc őszintén első évadát, mert akkoriban a TV2-nél dolgoztam egy másik sorozat vágásán. Viszont idén,  a második évadra felszabadultam és dolgozhattam ezen szuper sorozaton.

Nem csak én vágtam, hanem én voltam az utómunka szerkesztő is, ami nagyon izgalmas feladat.

A legtöbb tévés vágónak nem munkaköre a szerkesztés és ezért nem is tudnak szerkeszti, de én az évek alatt már tapasztalatot szereztem ezen a téren is. Mindig izgalmas dolog egy forgatott anyagból valamit a “nulláról” létrehozni, és ehhez tökéletes partner volt a két producer Szajki-Vörös Adél, és Szajki Péter akik hagytak kreatívkodni. Nagyon könnyen ment a munka, szerettem a sorozaton dolgozni. Köszönöm a lehetőséget!

És ami még külön poénos számomra, hogy újra vágóasztalon volt Rubint Réka. Utoljára a Feleségek Luxuskivitelben 1. évadában vágtam. És újra vághattam Mucsi Zoltánt is, akinek főszereplésében még sok-sok éve egy reklámfilmet vágtam. És a filmes színész-rendező Szabó Simon is a vágóasztalra került, vele is még régebben egy reklámfilmet vágtam, bár ott rendező volt.

Milyen pici is ez a magyar filmes szakma, most egy olyan projektet vágok megint, ahol Mucsi Zoltán és Szabó Simon is szerepel. Erről nyáron beszélhetek, addig köt a titoktartás.

Stáblista

Házigazda

Producer

Vágó

Szereplők

behind the scenes

Épp a sorozat vágása alatt kezdték felújítani a lakásunkat, ezért a vágó stúdióba kellett költöznünk 2 hónapra a férjemmel és a két cicánkkal.

Nézd meg most!

Powered by Pálfalvi és Társa Kft. Szeretsz utazni? Egy vágó útinaplója