jan
blog

Határidő mindenekfelett

Imádok dolgozni és ez sokszor nem ismer határokat. Ezt valószínűleg édesanyámtól tanulhattam el, hiszen ő is éjszakákba nyúlóan, hétvégén is dolgozik. Vágóként minden projekt is érdekel, nem igazán tudok nemet mondani, és ennek meg szokott lenni a következménye.

A fenti export fotó akkor készült, mikor Hollandiába repültünk, Bécs magasságában járhattunk.

A Lefőzlek Cideres csontos karaj és paradicsomos egybensült fasírt recept videója még nem volt teljesen elfogadva, ezért a repülőn is vágtam, hogy aztán landolás után mobilnetről azonnal elküldjem az ügyfélnek a javított verziót.

De nem ez volt az első eset, hogy nyaralásra laptoppal kellett mennem – a vőlegényem nagy bosszúságára.

2019 Karácsonyakor, amikor még lehetett külföldre utazni, az egyiptomi tengerpartról küldtem a javításokat ugyanennek a websorozatnak egy másik epizódjára. Ez kicsit komplikáltabb volt, hiszen itthoni mobilnet Egyiptomban elég húzós lett volna. Mikor leszálltunk a repülőről kiszúrtam, hogy lehet routert és mobilnetet venni 25 $-ért. Azt tudni kell, hogy ugyan minden egyiptomi szállodában van ingyenes wifi, de ezeket ember legyen a talpán aki használja, hiszen folyamatosan szétkapcsol és mikor működik, akkor is rettenetesen lassú.

Először is kibalhéztam, hogy legyen luxi tengerpart néző, teraszos szobánk – a szálloda is túl vállalta magát és egy másik szállodába akartak átirányítani. Aki volt Egyiptomban, ismerős?

Rögtön ezt követően, egy szép összeg baksisért cserébe az egyik recepcióst megkértük, hogy szerezzen be nekünk mobilnetet. Onnantól kezdve előre köszönt nekünk, és mindent is elintézett.

Én pedig esténként meg tudtam csinálni a kommentköröket és elküldtem őket az ügyfélnek.

Related Posts

Archívum

Powered by Pálfalvi és Társa Kft. Szeretsz utazni? Egy vágó útinaplója