Feleségek luxuskivitelben 1. évad

TV_trhoh_2

2017, magyar reality műsor, 55 perc, PORT.hu, IMDb

Fényűző partik, milliós ruhaköltemények, sportautók, drága ékszerek, botox, plasztika: egyedülálló formátummal és mérhetetlen luxussal jelentkezik a VIASAT3 idén ősszel. A csatorna legújabb saját gyártású műsorában híres és gyönyörű modell, népszerű fitnessguru, operettszínésznő és étteremtulajdonos is szerepel majd, akik mind csinosak, sikeresek, és nem utolsósorban gazdagok. Persze a csillogásnak is megvan az ára: a műsor hatalmas drámákat, veszekedéseket és váratlan fordulatokat tartogat, hiszen a valóságban semmi sem az, aminek elsőre látszik.

Blog
A Studiolamb-el való csúnya szakítás után felüdülés volt a 4Cut profi utómunka csapatával dolgozni. Már megkezdték az első epizód vágását mire én belecsöppentem. Izgulva kezdtem neki a munkának, ugyanis évek óta nem használtam Avid-et, de a kifejezetten erre a szoftverre kiépült gépparkon kellemes csalódás volt újra ezt a vágóprogramot használni. A 4Cut kitelepült a Show & Game irodaházához, így folyamatosan a szerkesztők közelében voltunk. Bárki bármit mond a sorozatról, én minden napját élveztem az utómunkának. Egy szuper csapat része lehettem, és hosszú idő után úgy mehettem munkába, hogy élvezem amit csinálok, és megbecsülik a munkám. A luxy feleségeket is megszerettem, hiszen egy nagyon bölcs vágó tanárom tanácsát követtem: “szeresd a projectedet, amíg csinálod, hogy a lehető legjobb munkát add ki a kezed alól”. A sajtó és az emberek pedig minden epizód után kiborulva cikkeztek, milyen konfliktusok kerekedtek az aktuális epizódokban. Jobbnál jobb paródiák is készültek a sorozatról. Mint minden munkámat, ezt is megnéztem a tévében és az utolsó epizódnál pezsgőt bontottunk.

luxyfelesegek_2   luxyfelesegek_4   luxyfelesegek_3

Sajtó
“Megnyugtató: jön a Feleségek luxuskivitelben új évada” A teljes cikk az NL Café oldalán olvasható.

“A nézői visszajelzések alapján is egyértelműen azt tapasztaltuk, hogy a közönség továbbra is változatlanul nagy érdeklődést mutat a luxusfeleségek fényűző élete iránt” A teljes cikk a SorozatWiki oldalán olvasható.

“Nekem már a műsor reklámjáról a fiktív rózsadombi milliomosok szörnyű életéről szóló Aranyélet jutott eszembe. Ez az érzés még erősebb lett, amikor a Vivien bulijáról szökésben lévő Rita az első epizód utolsó perceiben épp egy szörnyű történetet készült megosztani Babettel az exférjéről, Jánosról, aki nyolc évvel ezelőtt olyat csinált, amivel az egész családot tönkretette. ” A teljes cikk a 444 oldalán olvasható.

(1. Évad – 8 epizód)
Főszerkesztő: Jancsik Zita
Szerkesztő: Haris Péter, Keindl Dávid, Schuszter Katinka, Gáldi Zoltán
Rendező: Salamon András
Vezető operatőr: Blaumann Edit
Vágó: Földeák Laura, Pálfalvi Réka, Németh Zoltán, Gotthárdi Balázs

A teljes sorozat elérhető a Viasat3 weboldalán a Viasat Playen.